Tuesday, 9 April 2013

MENU DAN HARGA  MAKANAN



RM35/100PC


RM45/1 SET


AYAM MASAK MERAH
RM 200/100PC


RENDANG DAGING TOK
RM270/100 orang


BUAH-BUAHAN UKIR UNTUK PENGANTIN

RM50/1SET


JUS KOKTAIL
RM200/100 orang


KARI KAMBING
RM350/100 orang


RM 70/100 orang



PAKEJ:
NASI PUTIH+ AYAM GORENG+KARI DAGING+PAJERI NENAS+SAMBAL BELACAN
RM5.50/SEORANG

PAKEJ:
NASI PUTIH+ ACAR BUAH+ KARI DAGING+ DALCA ARAB + AYAM MASAK MERAH
RM6.50/SEORANG


PAKEJ:
NASI BERIANI + AYAM MASAK  MERAH+ PAJERI NENAS + KARI DAGING + OREN
RM6.00/SEORANG


No comments:

Post a Comment